ja, här går det undan i stafetten…från Sandras horsison fick jag ämnet
Blogg om blogg! Sedan jag började blogga har jag upptäckt många aspekter med detta verktyg som vidgat mina pedagogiska horisonter. Vilka fördelar ser du med att blogga som lärare? 
Jag är ganska ”ny” bloggare och fördelarna som jag ser det är att jag får ett större ”lärrum” än min egen lilla ”ankdamm”. Kul att få respons och läsa bloggar som andra pedagoger i landet skriver. Det kan även skapa möjligheter att få kontakt med andra och vill jag inte diskutera ”offentligt” kan man ju mejla personen som gör inlägg. Det var en positiv överraskning för mig att jag får adressen i min mejlbox, så anonymiteten försvinner lite. Jag hoppas även att kunna inspirera andra pedagoger att använda It/media i förskolan/skolan, att det blir lika självklart som annat skapande material, att man ser allt i en helhet.
Dessutom är det ju toppen om man kan diskutera andra pedagogiska frågor…eller som det här…bloggstafett.
Jag lämnar stafettpinnen vidare till  ”frugourme ”
Hur ser du på att en klass ”bloggar” jag tänker på PuL (personuppgiftslagen) hur hanterar man det? I en klassblogg kan ju elever utelämnas, jag tänker på tex. man kan  ”se” skrivförmåga, nivå på det som är skrivet och filmer hur sprids de?

Hoppa till verktygsfältet