I onsdags var det dax för ”Boksläppet”  av bloggboken ”Jesper och Josefin”
under fliken bokrelese/boksläpp kan du läsa mer.

Att skriva en bloggbok med en ”riktig” författare  tillsammans med 160 ”unga författare” har varit både roligt och spännande på samma gång. Riktigt bra vardagsberättelser kan man läsa i boken, nästan allt utspelar sig  lokalt, d.v.s. i Pitebygden  🙂
Den här ”utmaningen” hade inte varit  möjligt utan dator, internet och bloggverktyg !
Man kan skriva oberoende av varann, av tid och rum och ALLA kan uppleva hur kapitlen växer fram på bloggen!
Erica har  gjort en liten film från ”boksläppet”

I fredags var det dax för ”Matteregn” över Piteås kommunala skolor, 180 pedagoger kom för att lyssna på Ingrid Olsson som pratade ”Laborativ matematik” en hel dag! När pedagogerna gick hem på fredag (kl 16.30) fick de till varje skola ta med en kasse fylld med ”laborativt material” till ett värde av 2000 kr. (Läste på facebook att det var många pedagoger som längtade till på måndag, redan fredag kväll.)

Erica har även gjort en liten film från ” Matteregnet”

 

Hoppa till verktygsfältet