Om mig

Ann-Christin (Anki) Forsberg är en kvinna i mina bästa år 🙂
Jag är en av ITmediepedagogerna på CMiT i Piteå, resurscentrum som utgör det pedagogiska utvecklingsstödet inom IKT och media för alla pedagoger i för- och grundskolan i Piteå kommun. 
Ansvarig för ”att skriva sig till läsning”-utbildningen i Piteå, PIM examinator, kommunal språk-, läs och skrivutvecklare, lärarutbildare/handledare i klasser, tidningsredaktör, medlem i nätverket NCS norrbotten, eller helt enkelt en pedagog med passion för skolutveckling.

Är förskollärare i grunden och har vidareutbildat mig till lärare (skolår f-5) med inriktningarna, sv, ma, no och engelska
Jag har erfarenheter som pedagog från förskola, förskoleklass, fritids, grundskola och lärarutbildare/handledare.

För mig är tankar kring barns (vuxnas ) samlärande i  meningfulla sammanhang betydelsefulla och jag tycker att IKT/ media är kraftfulla verktyg i lärprocessen och för skolutveckling.
2006 genomförde jag ett  utvecklingsarbete   kring barns ”läs och skriv inlärning via e-post” och även berättat om det vid nationella konferensen SViT-06
I min tjänst är jag 60% ”kommunal läs och skrivutvecklare” och det uppdraget delar jag med Erica.
 Erica Lövgren och jag skriver tidningen KREATIVT i klassrummet, minitidning som kommer ut 1 gång månaden. I första hand till Piteå Kommuns skolor men vi har även prenumeranter i hela landet.
Nämner du skidåkning på vintern blir jag intresserad.
Båtliv, resor, läsning (gärna deckare)  och god mat gillar jag också.
Naturligtvis gillar jag  mina ”nära och kära” och att umgås med vänner.

Ett svar på “Om mig”
  1. Courtney Holzem skriver:

    Very educating write up, bookmarked your website in hopes to see more information!

  2.  
Lämna ett svar


Hoppa till verktygsfältet